Verkkosivusuunnittelija

Etsimme luovaa ja innovatiivista web designeria tekemään tulevaisuuteen kantavia verkkosivuprojekteja Berner Median kanssa!

Mikä on Berner Media?

Berner Media on yritysten paras kumppani digitaalisessa markkinoinnissa. Tarjoamme kustannustehokkaita ja kokonaisvaltaisia strategisen markkinoinnin ratkaisuja Marketing as a Service -mallilla, eli kumppanimme käytössä on kokonainen markkinoinnin osaajien tiimi kuukausimaksulla. Lisäksi visionamme on olla alan paras työpaikka! Etsimme nyt luovaa ja osaavaa web designeria freelancer-rooliin asiakkaidemme verkkosivujen tuottamiseen ja ylläpitämiseen.

Mikä sinua meillä odottaa?

Työssäsi toimit osana verkkosivuprojekteja Berner Median web-verkostossa sekä erilaisissa soluissa tai projektitiimeissä ja rakennat yritysten verkkosivuja esimerkiksi WordPress-alustaa käyttäen. Suunnittelet verkkosivujen teknisen toteutuksen ja ulkoasun yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa ja yhteistyössä sisällöntuottajien kanssa rakennat sivustojen sisällön. Voit laskuttaa työstäsi y-tunnuksen kautta tai kevytyrittäjänä, mutta haemme myös täysi- tai osa-aikaisia henkilöitä työsuhteeseen Berner Medialle. Voit siis hakea elämäntilanteesi mukaan itsellesi parhaiten sopivaan rooliin! Kysymme työhaastattelussa, millaiseen työ- tai toimeksiantosuhteeseen itse toivoisit pääseväsi.

Mitä Berner Media voi tarjota sinulle?

  • Loistavan työympäristön ja innostuneet nuoret työkaverit
  • Uudenlaisia ja vaihtelevia projekteja erilaisten kumppaneiden kanssa
  • Avoimen ja jatkuvasti oppivan työkulttuurin
  • Sekä aikojen että paikan suhteen joustavasti tehtävän työn
  • Monipuolisia etuja ja viihtyisän uuden toimiston
  • Kehitysmahdollisuuksia uralle ja tilaisuuden päästä kehittämään nuorta yritystä kasvuun

Voisit olla etsimämme henkilö, jos

  • Sinulla on visuaalista silmää ja kyky valmiiden verkkosivujen toteuttamiseen
  • Olet luova ja itseohjautuva tekijä
  • Sinulla on kokemusta WordPressista tai Webflowsta osana verkkosivuprojekteja
  • Olet valmis sitoutumaan Berner Median toimintaan ja tiimityöskentelyyn

Freelancerina Web Designer työskentelee sovitun tuntimäärän mukaan freelancer-roolissa ja työajat joustavat täysin elämäntilanteesi ja työskentelymahdollisuuksiesi mukaan. Toivomme sitoutumista vähintään noin 8 työtuntiin viikottain. Työsuhteessa web designer voi työskennellä sovitusti esim. 60 tai 120 tuntia kuukaudessa Berner Medialla. Tuntipalkkasi asettuu palkatusta henkilöstä ja sovituista käytännöistä riippuen noin 20-27€. Työtä tehdään myös etänä ja täysin omien ehtojen mukaan. Pääset siis todellakin tekemään työstä oman näköisesi!


Kiinnostuitko?

Hae paikkaa mahdollisimman pian! Otamme mielellämme vastaan kaikki hakemukset, ja vastaamme niihin kahden päivän sisällä vastaanottamisesta. Mikäli et tule valituksi, kerromme sille selkeät perusteet. Aloitamme haastattelut heti sopivien ehdokkaiden hakiessa. Pääset aloittamaan työsi pian valituksi tulemisen jälkeen. Lisätietoa tehtävästä saat Berner Median toimitusjohtaja Justus Berneriltä sähköpostitse justus.berner@bernermedia.fi ( vielä voimassa*)


Jaa somessa: