Myyntiasiantuntija

Tule myymään kustannustehokkaita markkinointikumppanuuksia osaavaan nuoreen tiimiin!

Etsimme kovatavoitteista ja oma-aloitteista huippumyyjää osaksi Berner Median kasvavaa tiimiä mahdollistamaan tulosten tekemistä ja yritysten luovempaa markkinointia.

Mikä on Berner Media?

Berner Media on yritysten paras kumppani digitaalisessa markkinoinnissa. Tarjoamme kustannustehokkaita ja kokonaisvaltaisia strategisen markkinoinnin ratkaisuja Marketing as a Service -mallilla, eli kumppanimme käytössä on kokonainen markkinoinnin osaajien tiimi kuukausimaksulla. Lisäksi visionamme on olla alan paras työpaikka! Etsimme nyt oma-aloitteista ja rohkeaa myyjää freelancer-rooliin tai työsuhteeseen myymään tarjoamaamme markkinoinnin kumppanuutta, johon kuuluu esimerkiksi some-markkinointia, verkkosivuylläpitoa ja optimointia.

Mikä sinua meillä odottaa?

Työssäsi kontaktoit markkinointia kaipaavien yritysten johtoa ja käyt keskusteluja heidän media- ja markkinointiprosesseistaan. Kartoitat asiakkaan nykyiset toimintamallit ja etsit aktiivisesti kehityskohteita. Autat heitä tehostamaan toimintaansa ja saavuttamaan kilpailuetuja entistä luovemmalla ja kustannustehokkaammalla strategisella markkinoinnilla. Perustelet ja esität ratkaisun ja sen tuomat hyödyt asiakkaalle sekä viet kaupan loppuun asti. Myymämme MaaS-ratkaisut ovat yrityksille kannattavia ja voit luoda niiden myymiseen toimivan mallin, jolla saat runsaasti asiakkaita sisään. Voit laskuttaa työstäsi y-tunnuksen kautta tai kevytyrittäjänä, mutta haemme myös täysi- tai osa-aikaisia henkilöitä työsuhteeseen Berner Medialle. Voit siis hakea elämäntilanteesi mukaan itsellesi parhaiten sopivaan rooliin! Kysymme työhaastattelussa, millaiseen työ- tai toimeksiantosuhteeseen itse toivoisit pääseväsi.

Mitä Berner Media voi tarjota sinulle?

 • Kattavan koulutuksen🎓 Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä saat kattavan perehdytyksen myyjän tehtävään. Riittää, että olet valmis oppimaan uutta! Pääset osaksi Berner Media Academyä.
 • Loistavan työyhteisön ja innostuneet työkaverit🥰 
 • Mahdollisuuden vaikuttaa palkkaasi💸 Mitä enemmän myyt, sitä enemmän tienaat! Parhaimmat myyjät tekevät kuukaudessa +/- 10 kauppaa. Palkkana se tarkoittaa yli 8000 €-12000 €. Provisioiden maksu ei pääty, vaikka päättäisit työsi Berner Medialla.  
 • Uudenlaisia ja vaihtelevia projekteja erilaisten kumppaneiden kanssa
 • Palkitsemme onnistumisista ja kovasta työstä🏆 Esimerkiksi kerran vuodessa voit päästä ulkomaanmatkalle yhdessä työkavereidesi kanssa!🌴 
 • Kilpailukykyinen provisiopalkka
 • Avoimen ja jatkuvasti oppivan työkulttuurin
 • Myös etänä tehtävän työn
 • Sekä aikojen että paikan suhteen joustavasti tehtävän työn
 • Kehitysmahdollisuuksia uralle ja tilaisuuden päästä kehittämään nuorta yritystä kasvuun
 • Monipuolisia etuja ja viihtyisän uuden toimiston

Voisit olla etsimämme henkilö, jos

 • Sinulla on intohimoa ratkaisukeskeistä myyntiä ja asiakasrajapinnassa työskentelyä kohtaan
 • Sinulta löytyy aiempaa myyntikokemusta 
 • Olet innostuva ja luova sekä halukas oppimaan jatkuvasti
 • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen tuottamisesi on sujuvaa

Eduksi katsotaan kokemus digitaalisten ratkaisujen tai markkinointipalveluiden myynnistä, mutta muidenkin alojen myyntikokemuksella pärjäät hyvin!

Myyntiasiantuntija työskentelee kilpailukykyisellä, noin 15-17% provisiopalkalla  ja työajat joustavat täysin elämäntilanteesi ja työskentelymahdollisuuksiesi mukaan. Myymämme Marketing as a Service -mallin kumppanuudet mahdollistavat valtavan potentiaalin myynnillä rahan tienaamiseen. Toivomme sitoutumista vähintään noin 15 työtuntiin viikottain. Työtä tehdään myös etänä ja täysin omien ehtojen mukaan. Pääset siis todellakin tekemään työstä oman näköisesi!


Kiinnostuitko?Hae paikkaa mahdollisimman pian! Otamme mielellämme vastaan kaikki hakemukset, ja vastaamme niihin kahden päivän sisällä vastaanottamisesta. Mikäli et tule valituksi, kerromme sille selkeät perusteet. Aloitamme haastattelut heti sopivien ehdokkaiden hakiessa. Pääset aloittamaan työsi pian valituksi tulemisen jälkeen. Lisätietoa tehtävästä saat Berner Median toimitusjohtaja Justus Berneriltä sähköpostitse justus.berner@bernermedia.fi ( vielä voimassa*)


Jaa somessa: