Berner Media

Tarina

Berner Media on Sipoossa perustettu täyden palvelun markkinointitoimisto, joka tarjoaa kustannustehokkaita ja laadukkaita digitaalisia ratkaisuja. Me tiedämme, että digitaalisella markkinoinnilla on merkittävä rooli yritysten menestyksessä. Haluamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan heidän tavoitteensa.

Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten verkkosivujen kehitystä ja optimointiin liittyviä palveluita, sosiaalisen median palveluita sekä videotuotantoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen ja tiedämme, että kuvat ja videot ovat merkittävä osa sisältömarkkinointia.

Meillä on ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimi, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Yhdessä saavutamme parhaat tulokset ja luomme pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Olemme erittäin ylpeitä jo saavutetuista asiakastarinoista ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Ota yhteyttä meihin! Aloitetaan yhteinen matkamme kohti menestystä!

Arvot

Olemme luovia ja innovatiivisia

Löydämme luovia ja uudenlaisia ratkaisuja haasteisiin. Tuemme yksilöllisyyttä ja rohkeutta ajatella uudella tavalla.

Toimimme asiakaskeskeisesti

Teemme työtämme asiakkaita varten auttaaksemme heitä menestymään. Huomioimme työssämme asiakkaiden tarpeet ja toiveet. Kohtelemme jokaista asiakasta tasavertaisesti.

Tuotamme laatua ja arvoa

Pidämme lupauksemme asiakkaalle ja tuotamme laadukasta työtä ja palvelua. Olemme luotettava kumppani, sillä teemme työmme hyvin ja täydellä sydämellä luoden asiakkaallemme arvoa.

Panostamme tiimityöhön

Meille on tärkeää, että jokainen tiimin jäsen voi tuntea itsensä arvokkaaksi ja tulla kuulluksi. Ylläpidämme hyvää henkeä luomalla yhdenvertaisen, kannustavan ja turvallisen työyhteisön.

Uskomme, että mikä tahansa on mahdollista

Sitoudumme kasvuun ja kehitykseen sekä henkilökohtaisesti että yrityksen toiminnassa. Uskomme, että oikealla asenteella ja rakentavilla toimintatavoilla tiimillemme on mahdollista mikä tahansa.

Justus Berner

Toimitusjohtaja

Otso Kurkela

Operatiivinen johtaja

Lauri Mylläri

Projektipäällikkö

Stefan Närhi

Myyntijohtaja

Josefiina Lilja

Sisällöntuottaja

Toivo Laiho

Valo- ja videokuvaaja

Touko Rautiainen

Verkkosivujen suunnittelija

Joni Ranta

Ohjelmistokehittäjä

Grigory Maevskiy

Luova tuottaja

Samuel Berner

3D-suunnittelu & leikkaus

Clarisse Fellman

Sisällöntuottaja

Elina Laurila

TikTok-asiantuntija